A budapesti borbárok színes világába tekinthetsz bele 2017. július 6-án, a második alkalommal megrendezendő Budapesti Borbár Túrán. Idén több mint 25 helyszín készül változatos programokkal, jobbnál jobb borokkal, zenével és gasztronómiai finomságokkal.

Egy napra Budapestre hozzuk a magyar borvidékeket, ahol a pesti és a budai borbárok vendégül látnak egy-egy borászközösséget, és pohárra kínálják annak borait. Imádod a balatoni borokat? Soha nem innál mást, mint nagytestű vöröseket? Egy nyári estén csak egy könnyű fröccsre vágynál? Mindenki megtalálhatja a kedvenceit, és a borbárok között sétálva újdonságokat is felfedezhet magának. Több helyszín délutáni és esti programokkal is készül, a borbárokban pedig személyesen találkozhatsz borászokkal az egész országból.

Kiránduld végig a magyar borvidékeket egyetlen este alatt, és ismerd meg a főváros boros arcát!

Kérdezz – Kattints - Válaszolunk!

Mettől meddig tart a rendezvény?

A rendezvényhez csatlakozó borbárok délután 16 és este 22 óra között nyitva tartanak, ezen túl a saját, általános nyitvatartási idejük szerint látogathatóak.

Mennyibe kerül? Van belépőjegy?

Belépőjegy nincs, a rendezvényen ingyenesen lehet részt venni, nem feltétele sem pohár, sem karszalag megvásárlása. Mindenki a saját fogyasztása szerint fizet a borbárokban, azok árszabása szerint.

Hol lesz a rendezvény?

A rendezvény különböző helyszíneken zajlik egyszerre, azokban a budapesti borbárokban, amelyek csatlakoztak az eseményhez.

Hogyan tudom megtervezni a borbártúrámat?

Ezen a honlapon megtalálod az eseményen részt vevő borbárok címét, a július 6-ára meghívott borászközösségeket és borászokat, valamint a borbár által szervezett programot, illetve a Facebook-eseménynél egy letölthető térképet is találsz, így előre meg tudod tervezni, hogy melyik borbárokba látogatnál.

Mettől meddig van ott a borász az egyes helyszíneken?

Ez minden esetben az adott borbár szervezésétől függ, így kérjük, tájékozódj azok elérhetőségén.

Mitől túra?

Az esemény célja, hogy megismerd Magyarország borvidékeit és a borászközösségeket, így arra biztatunk, hogy az este folyamán több borbárt is látogass meg, vegyél részt a programokon, és kóstolj. Nincsenek szervezett útvonalak, önállóan döntheted el, hogy melyik helyszínek érdekelnek. Reméljük, hogy az este után kedvet kapsz majd a bortúrázáshoz, és meglátogatod a magyar borvidékeket is.

Kép – és hangfelvétel

A rendezvényről kép – és hangfelvétel készül. A vendég a rendezvényen történő részvétellel kifejezetten hozzájárul a róla készült felvétel rögzítéséhez és közléséhez, azzal, hogy kizárólag kifejezett beleegyezésével nevesíthető. A rendezvény szervezője térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható, és kizárólagos felhasználási jogosultságot szerez. A rendezvény szervezője, valamint a tőle engedélyben részesülők korlátozás nélkül jogosultak a megjelenítés hasznosítására, felhasználására (különösen a rendezvény népszerűsítésére), többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére és forgalmazására, anélkül, hogy ezért ellenszolgáltatást kellene nyújtaniuk. A rendezvényen résztvevő a megjelenések kapcsán nem jogosult semmilyen igényt vagy követelést támasztani a rendezvény szervezőivel szemben.

A rendezvény résztevője jogosult a rendezvényen hang- és képfelvétel készítésére, azzal, hogy ezt kifejezetten személyes célokra használja és nem értékesíti, az azokon szereplőket beleegyezésük nélkül nem nevesítheti, személyiségi jogaikat nem sértheti.

arrow_upward